perjantai 7. marraskuuta 2014

Ruoka on hyvää ja sitä piisaa

Mahat ovat täynnä amerikkalaista aamiaista ja olo on rento hyvin nukutun yön jälkeen. Mitä nyt vähän itseäni ahdistaa ja tunnen itseni  poikasen kokoiseksi. Timolla, Juholla ja Kalevilla ovat mitat miehiset, kuten bassoille sopiikin.

Ruoka on hyvää ja annokset sopisivat parhaiten metsureille. Keveitäkin vaihtoehtoja on toki tarjolla. Teenjuojia katsotaan nenän vartta pitkin: "Eikö minun kahvini oikein kelpaa!"

Käytiin illalla syömässä pääkadun toisella puolella olevassa kuppilassa. Katua ylittäessä oli tosi orpo olo, ei ole Amerikka jalankulkijoiden maa. Yllättyisin todella, jos joskus löytäisin itseni amerikkalaiselta kävelykadulta. Tuskin sellaisia onkaan.

Mutta autoja on, isoja ja vielä isompia. Haiveillä liikenteestä vähintään puolet oli rekkoja, tyypillisiä amerikkalaisia, pitkänokkaisia puoliperävaunuja. Tuntuu, kuin tässä maassa kaikki tavarat olisivat koko ajan väärässä paikassa, kuin niitä pitää koko ajan föörätä.


Laskettiin huvikseen, että vastaan tuli 60 rekkaa minuutissa ja puolet koko liikenteestä oli rekkoja. Oli hauskaa katsella, mitä rekkakuskit kopeissaan tekivät, elleivät puhuneet puhelimeen, niin söivät.

Nyt sanoja pänttäämään ja harjoituksiin. Illalla on toivottavasti paljon yleisöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti