sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Myös Suomi voitti


Lätkässä meni koko ilta ja meni ihan hyvin, kun myös Suomi voitti. Antti Rinne palkittiin kentän parhaana ja Jori Lehterä teki Bluesin ainokaisen maaliin. Kovia poikia.

On se Amerikan jääkiekko hurjaa viihdettä. Rahaa palaa surutta, mutta ehkä ihmiset sitten viihtyvät. Lätkäfanitus saa niin hurmoksellisia piirteitä, ettei tällainen jääkiekkoa seuraamaton jaksa sellaista ymmärtää. Ei sen puoleen, että luulisin lätkäfanin ymmärtävän mieskuoromusiikin fanitusta.

Tässä todisteina muutamia kuvia, että tosiaan istuimme katsomossa, emmekä kapakassa.

Kolme miljoonainen St. Louis on kuin iso pikkukaupunki. Se on pikemminkin kuulu musiikistaan kuin jääkiekosta. Jazzklubeille emme aikataulukiireiden vuoksi ehtineet.

Illan yllätys oli missikiertue, joka pelmahti hotellimme aulaan. Kuoroveljien naamat olivat näkemisen arvoiset. Ikävä, että missiemot veivät suojattinsa pois  yhtä nopeasti, kuin olivat tulleetkin. Innokkaimmat menivät ulos odottamaan, jos vaikka tulisi vielä toinen bussikuorma.

Huomenna on tiukka harjoitus ja iltapäivän konsertti. Nyt päätä tyynyyn ja hyvän huomenen toivotukset isänpäivään heräävälle synnyinmaalle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti