lauantai 15. marraskuuta 2014

Ole varuillasi Suomi


Nonnii! Tää kylä on äkkiä nähty. Ei muuta, kuin aamulla pakkaamaan. Tältä näyttää, kun Mikko pian viilettää New Yorkin yllä. Jos olisi tutkittu kaupunkia vähän perusteellisemmin, niin olisi voinut hyvinkin mennä vielä muutamia viikkoja.

Jussit on niittänyt Amerikassa nopeasti mainetta. Herkkookin on esillä vitriinissä Museum of Natural Historyssä, kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Testaa löydätkö Herkoon piilokuvasta.


Illalla oltiin karonkassa. Se oli italialaisessa ravintolassa, jossa ruokaa ja juomaa oli riittämiin. Ja ruoka oli todella hyvää.

Päästiin yllättämään ravintolayleisö Nuijamiesten marssilla.  Olivat vähän huuli pyöreänä. Syystäkin, sillä niin sydämestä laulu lähti. Naapuripöydässä joku vietti synttäreitä ja sai yllättäen raikuvan onnittelun. Pienessä tilassa iso laulu aiheuttaa epätodellisen olon.


Puheita karonkassa pidettiin kunniavieraille. Mitään en niistä kuullut, kun naapuripöydissä oli aika kova synttärimeno. Oletan, että kiittelivät meidän New Yorkin isäntiämme, hymyilivät ainakin leveästi.

New York on nähty ja Eero sai laulaa karaokena toivomansa New York, New Yorkin ja kuulemma monta muutakin suosikkibiisiään. Muidenkin kuoroveljien odotuksista suurin osa lienee täyttynyt.

Seuraavaksi odotan ruisleipää, jota varasin ennen reissua pakastimeen. Yritän myös keksiä jostakin ohjeita, joilla saan kuihtuneet kukkani virkoamaan edes yhtä freesiksi, kuin matkalta palaava isäntänsä.

Ole varuillasi Suomi, Jussit ovat liikekannalla. Amerikan kulttuurielämään jää nyt Jussien kokoinen aukko, mutta nöyrinä silti tulemme. Kultaa emme vuolleet, mutta palaamme muutamia kokemuksia rikkaampina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti