lauantai 8. marraskuuta 2014

Parantamisen varaa

Amerikkalaisilla on lievää taipumusta ylemmyydentuntoon. Kaikkea pidetään maailman parhaimpana, mutta voi kuinka paljon täällä onkaan parannettavaa. Siis kaikilla muilla paitsi Jusseilla.

Otetaanpa esimerkiksi pistorasiat tai vesihanat. Huonekunnan yhteisenä arviona tulimme siihen tulokseen, että ne kannattaisi vaihtaa, jotta amerikkalaiset voisivat pitää itseään sivistyneenä kansakuntana.

Tällainen uudistus avaisi suomalaiselle vesihana- ja pistorasiateollisuudelle aivan upeita näkymiä. Rupeaisivat Amerikassakin pistotulpat pysymään seinässä ja hanoista saamaan kätevästi sopivan lämmintä vettä.

Vesihanoissa oli aivan käsittämättömiä virityksiä. Ajatelkaapa sellaista suihkua, josta tulee hiljaa päästettäessä kylmää vettä ja kovaa päästettäessä kuumaa. Arvatkaapa kuinka moni ymmärtämätön kuoroveli otti virkistävän aamusuihkun.

Amerikkalaiset pitävät itseään mobiiliverkkojen mallimaana. Katteettomia ovat sellaiset kehut. Ja aivan turhaan ostin amerikkalaisen 4G prepaid-liittymän, suurimmalla osalla matkasta ei ollut kenttää lainkaan. 4G ei mennyt päälle kertaakaan, ei edes suurimmissa kaupungeissa. Hohhoijaa.

Huomaatte varmaan, että meillä menee täällä mitä mainioimmin, kun on aikaa murehtia joutavia. Viimeistelyharjoitus meni upeasti ja illan konsertista on tulossa taiteelinen elämys. Laitan lisää sitten, kun suomalaiset ovat kiltisti pää tyynyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti